Get Adobe Flash player
Schitterende Crosscup Relays te Gent

Schitterende Crosscup Relays te Gent

De Gentse Blaarmeersen openen traditioneel het winterseizoen 2018-2019 met de Crosscup Relays! En Eendracht Aalst is daar als één van de grote overwinnaars uitgekomen. Met maar liefst 23 ploegen stonden we aan de start. Op de hoofdwedstrijd bij de seniors mannen konden Sven Bombeke, Pieter Claus...

Koen Naert wint de Gouden Spike

Koen Naert wint de Gouden Spike

In Sint-Truiden kon Koen Naert de Gouden Spike in ontvangst nemen, dankzij zijn Europese titel op de marathon. De Gouden Spike is de hoogst mogelijke bekroning in atletiekmiddens. We willen langs deze weg onze clubtrainer Raymond Van Paemel mee feliciteren voor deze bekroning. Koen Naert was tot...

Goud voor Ward Van der Kelen in de Halve Marathon

Goud voor Ward Van der Kelen in de Halve Marathon

Tijdens het KVV halve marathon van 5 oktober te Kuurne slaagde Ward Van der Kelen er in een recordtijd de overwinning te behalen. Hij liet 1.07.05.3 afdrukken, wat een persoonlijke recordtijd over deze afstand is. Hij won met meer dan 1 minuut voorsprong op de tweede. Proficiat.  

Eetfestijn EA

Eetfestijn EA

Langs deze weg nodigen wij iedereen van harte uit op ons eetfestijn!   

Sterke jeugdwerking EA

Sterke jeugdwerking EA

Atletiekclub Eendracht Aalst kon zich deze zomer reeds voor de 6de keer op 9 jaar tijd kwalificeren voor de finale van de Beker van Vlaanderen pupillen en miniemen. Daar komen de 12 beste clubs van Vlaanderen tegen elkaar dan uit. Het bewijst dat onze jeugdtrainers prima werk leveren en de basis...

 • Schitterende Crosscup Relays te Gent

  Schitterende Crosscup Relays te Gent

  Sunday, 21 October 2018 22:05
 • Koen Naert wint de Gouden Spike

  Koen Naert wint de Gouden Spike

  Saturday, 20 October 2018 21:11
 • Goud voor Ward Van der Kelen in de Halve Marathon

  Goud voor Ward Van der Kelen in de Halve Marathon

  Thursday, 11 October 2018 08:33
 • Eetfestijn EA

  Eetfestijn EA

  Thursday, 04 October 2018 22:17
 • Sterke jeugdwerking EA

  Sterke jeugdwerking EA

  Friday, 21 September 2018 07:43

Een schitterend weekend. Nadat de dames gisteren een mooie 5e plaats behaalden in hun Beker van Vlaanderen, was het vandaag aan de heren om hun beste beentje voor te zetten.

Ze leverden een prachtprestatie met overwinningen in de 800m met Sven Bombeke , de 1500 m met Pieter Claus, tweede plaatsen in het verspringen met Daniel Segers met 7m27!)(clubrecord!), de 3000 m met Ward Van Der Kelen, de 5000 m met Ward Oosterlinck . Verdere podiumplaatsen was er voor Sven Jacobs 3e in het hoogspringen met 1m90.

Schitterend debuut in de steeple was er voor Koen De Veylder die een 4e plaats behaalde.     

Verder sterke prestaties in de 400 horden door Evert Coppieters die zijn reeks won in 58”02, Kasper Coppieters haalde ook sterk uit in de 110 horden (15”74) alsook Marius De Bruyn in de 400m met 50”56

In de spurtnummers kregen we goede prestaties van Daniel Segers in de 200m (22”36) en Arno De Decker in de 100m (11”70).

In de andere kampnummers kregen onze vaste waarden Dirk Ledegen en Erwin Van Nieuwenhove die respectievelijk de polsstok en kogel en het speerwerpen en discus voor hun rekening namen.

Hendrik Wailly zorgde voor een puike prestatie in het hinkstapspringen. Ook was hij de starter in de 4x100 samen met Arno De Decker, Sven Jacobs en Daniel Segers.

Na deze proeven stonden we samen met RCG aan de leiding, dus de 4x400 werd het beslissend nummer. Hier zorgden Ruben Verheyden, Marius De Bruyn, Sven Bombeke en Pieter Claus voor de spanning. Zij behaalden een zeer sterke 2e plaats achter ...... RCG waardoor deze club met 2 puntjes voorsprong de titel wegkaapte.

Zo eindigde onze club op een schitterende 2e plaats. Omdat er in de ere KBAB afdeling maar 1 Vlaamse club degradeert, promoveert er in onze reeks enkel de eerst. Dus blijven wij in de ere afdeling van de VAL.

Aan alle atleten een dikke proficiat! Ook dank aan de trainers voor hun inzet en de supporters ter plaatse.

 

BVV AC mannenploeg

Sponsors

Login Form