Get Adobe Flash player

Welkom op ons eetfestijn

Op zaterdag 25 november van 18u tot 22u en op zondag 26 november van 12u tot 15u zijn jullie van harte welkom op ons jaarlijks eetfestijn. Steken jullie graag een handje toe? Laat dan iets weten via \n This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to...

Op vrijdag Wowow Fluo Nightrun Aalst

Op vrijdag Wowow Fluo Nightrun Aalst

Op vrijdag 24 november zal er geen training doorgaan omwille van de Wowow Fluo Nightrun, die vermoedelijk rond de 1500 deelnemers op de been zal brengen. Hopelijk bent u ook van de partij!  

Ward Vanderkelen wint Cross Deinze, Pieter Claus in Nijvel

Ward Vanderkelen wint Cross Deinze, Pieter Claus in Nijvel

Op zondag 19 november stond in Deinze opnieuw de grootste cross van het land op het programma met meer dan 1500 deelnemers. Ward Vanderkelen wist er de veldloop bij de seniors te winnen! Dikke proficiat. In Nijvel kon Pieter Claus de korte cross winnen. Raf Van Den Broeck werd er 4de. In...

Cross Mechelen: Ruben en Raf 1 en 2 bij juniors

Cross Mechelen: Ruben en Raf 1 en 2 bij juniors

Op de Cross in Mechelen steeds een massa deelnemers, daaronder ook verschillende Eendrachters. Sterkste prestaties kwamen van de juniors die 1 en 2 konden worden. Ruben Verheyden kon de wedstrijd controleren en Raf Van den Broeck was goed mee, zodat de club de hoogste 2 treden van het podium...

Sint op training

Sint op training

Op vrijdag 10 november verwachten we hoog bezoek. Niemand minder dan Sint Maarten en zijn trouwe helper Zwarte Piet zullen ons komen bezoeken. Dit gebeurt na de training in de cafetaria Osbroek (kantine bij Luc). Dit is gelegen aan de voetbalterreinen en de kleedkamers.   De Sint en...

 • Welkom op ons eetfestijn

  Monday, 20 November 2017 04:55
 • Op vrijdag Wowow Fluo Nightrun Aalst

  Op vrijdag Wowow Fluo Nightrun Aalst

  Monday, 20 November 2017 04:50
 • Ward Vanderkelen wint Cross Deinze, Pieter Claus in Nijvel

  Ward Vanderkelen wint Cross Deinze, Pieter Claus in Nijvel

  Monday, 20 November 2017 04:46
 • Cross Mechelen: Ruben en Raf 1 en 2 bij juniors

  Cross Mechelen: Ruben en Raf 1 en 2 bij juniors

  Sunday, 12 November 2017 09:39
 • Sint op training

  Sint op training

  Tuesday, 07 November 2017 17:32

Een schitterend weekend. Nadat de dames gisteren een mooie 5e plaats behaalden in hun Beker van Vlaanderen, was het vandaag aan de heren om hun beste beentje voor te zetten.

Ze leverden een prachtprestatie met overwinningen in de 800m met Sven Bombeke , de 1500 m met Pieter Claus, tweede plaatsen in het verspringen met Daniel Segers met 7m27!)(clubrecord!), de 3000 m met Ward Van Der Kelen, de 5000 m met Ward Oosterlinck . Verdere podiumplaatsen was er voor Sven Jacobs 3e in het hoogspringen met 1m90.

Schitterend debuut in de steeple was er voor Koen De Veylder die een 4e plaats behaalde.     

Verder sterke prestaties in de 400 horden door Evert Coppieters die zijn reeks won in 58”02, Kasper Coppieters haalde ook sterk uit in de 110 horden (15”74) alsook Marius De Bruyn in de 400m met 50”56

In de spurtnummers kregen we goede prestaties van Daniel Segers in de 200m (22”36) en Arno De Decker in de 100m (11”70).

In de andere kampnummers kregen onze vaste waarden Dirk Ledegen en Erwin Van Nieuwenhove die respectievelijk de polsstok en kogel en het speerwerpen en discus voor hun rekening namen.

Hendrik Wailly zorgde voor een puike prestatie in het hinkstapspringen. Ook was hij de starter in de 4x100 samen met Arno De Decker, Sven Jacobs en Daniel Segers.

Na deze proeven stonden we samen met RCG aan de leiding, dus de 4x400 werd het beslissend nummer. Hier zorgden Ruben Verheyden, Marius De Bruyn, Sven Bombeke en Pieter Claus voor de spanning. Zij behaalden een zeer sterke 2e plaats achter ...... RCG waardoor deze club met 2 puntjes voorsprong de titel wegkaapte.

Zo eindigde onze club op een schitterende 2e plaats. Omdat er in de ere KBAB afdeling maar 1 Vlaamse club degradeert, promoveert er in onze reeks enkel de eerst. Dus blijven wij in de ere afdeling van de VAL.

Aan alle atleten een dikke proficiat! Ook dank aan de trainers voor hun inzet en de supporters ter plaatse.

 

BVV AC mannenploeg

Sponsors

Login Form